« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Jäsenedut

Jäsenedut

Jäsenetuja THHL:n jäsenille


Edunvalvonta

THHL huolehtii jäsenistön palvelussuhteen ehtoihin sekä työolosuhteisiin ja työympäristöön liittyvien asioiden kehittämisestä. Jäsenten käytettävissä ovat päätoimisen puheenjohtajan ja pääluottamusmiehen palvelut. Lisäksi kaikki erilaisissa THHL:n luottamustoimissa olevat henkilöt auttavat ja tukevat liiton jäseniä.

Työttömyyskassa

THHL:n jäsenet ovat myös työttömyyskassa Statian jäseniä. Työttömyyden aikana on kassan jäsenellä oikeus ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan, kun jäsenmaksua on suoritettu säädetty määräaika ennen työttömyyden alkua.

Työttömyyskassa STATIA – Pardiasta siirtyneet jäsenet eli ne, joilla jäsenyys oli jo ennen vuotta  2019 

  • työttömyyskassa STATIA hoitaa edelleen ”vanhjen” jäsenten kassana toistaiseksi
  • kassamuutoksen valmisteluun varattu 2-vuoden siirtymäaika
  • kts. Statian kotisivut  www.statia.fi

PROn Työttömyyskassa - Uudet  1.1.2019  jälkeen liittyvät jäsenet tulevat suoraan PROn Työttömyyskassan jäsenyyteen.

Lomatoiminta

THHL:n jäsenillä on mahdollisuus anoa tuettuja kuntoremontteja. Lisäksi jäsenillä on mahdollisuus saada edullisesti käyttöönsä Kulkurin Majat ry:n lomamökkiä. Mökki sijaitsee Hankoniemellä. THHL:n jäsenillä ja mukana matkustavilla perheenjäsenillä on mahdollisuus saada alennusta 2,5 euroa /vrk Suomen Retkeilymajajärjestö - SRM ry:n majapaikoissa, joita Suomessa on tällä hetkellä n. 160. Alennuksen saamiseksi tulee jäsenen esittää majoituspaikassa THHL:n jäsenkortti.

Koulutus/ Tiedotus

THHL järjestää runsaasti koulutusta luottamustehtävissä oleville. Tämä on pääsääntöisesti palkallista ay-koulutusta. Koulutuskalenterista näet liiton ajankohtaisen koulutustarjonnan. Liiton koulutuskalenterin löydät jäsensivuilta: Edunvalvonta/koulutusta jäsenille.THHL:n jäsentiedotteella kerrotaan kulloinkin haettavana olevasta koulutuksesta, sopimustilanteesta, lomatukien hakuajoista ym. ajankohtaisista asioista. Hallituksen kokousten pikatiedotteilla kerrotaan liiton hallituksen päätöksistä. Nämä toimitetaan toimistojen yhdyshenkilöille eteenpäin tiedotettavaksi. Monilla jäsenyhdistyksillä on lisäksi omat jäsentiedotteet.

Vakuutukset

Tutustu jäsenvakuutukseen PRO:n sivuilla.

Lakkoavustus

Mikäli THHL/PRO ajautuu työtaistelutilanteeseen, tuetaan lakossa olevia jäseniä lakkoavustuksella.

Muita etuja

PRO:n kautta saatavat muut jäsenedut löydät PRO:n sivuilta. 


27.2.2021 klo 01:53:43